De merken van jerry

Jerry’s portfolio merken creëert content voor 1000de kopers per maand. Dit vanaf scratch tot online succes. Neem een kijkje in de merken van Jerry of zeg eens hallo en laten wij de mogelijkheden voor jouw online onderneming bespreken.

Handgemaakte Online proposities

Jerry is trotse eigenaar van verschillende eigen merken. De online proposities draaien allemaal onder het Jerry label. 

Voor elke propositie is eerst zorgvuldige analyse gedaan, strategie opgesteld en het juiste verdienmodel onderzocht.

Na realisatie van de propositie heeft Jerry heeft ook gewerkt aan de online zichtbaarheid. Hierin hebben wij SEO, SEA of social media toegepast. 

Bijna elke propositie heeft verschillende slimme toepassingen, content en uitstraling. Zodat bezoekers meteen vinden wat ze zoeken.

Jaarlijkse cijfers van Jerry

Impressies
0 M
Bezoekers
0.1 M
verkopen
3500
Leads
1000
Abonnementen
100

Jerry's advies

Door verschillende samenwerking kan Jerry alle online diensten leveren. Dit doen wij zowel voor nationale als internationale online proposities. 

Advies is gratis. Jerry werkt graag samen, onderzoekt en werkt alleen met haalbare doelen. Wij geven advies, leggen de stappen uit en onderzoeken de mogelijkheden. 

Hierin zal snel een eerlijke analyse volgen, dit kunnen kleine aanpassingen zijn op de huidige manier van werken of totale koerswijzigingen. 

Je bent vrij om het advies zelf toe te passen, uit te besteden aan derde of aan Jerry. Hoe dan ook Jerry zit altijd voor je klaar.

Het begint met zichtbaarheid

Is je onderneming niet zichtbaar online? Zeg dan Hallo Jerry. De hulp voor online ondernemers maar dan in een begrijpelijke taal.